Rock on i Skultorp, dude!

Kära vänner! Nu är det inte preliminärt längre, nu är det definitivt! Jag flyttar ifrån Falsketan i slutet på Maj, inte helt bestämt vilken dag än. Men det är helt och hållet upp till mej.
Bara att börja packa ner allt i lådor och kööööra rätt in i kaklet, eller något...

PUSSochKRAM

Peter

Shopping och GÖÖÖÖTET!

Hade en grejt dag igår. Åkte till gymmet efter jobbet, shoppade lite, ett linne, en t-shirt och ett par skor! Allt på hm, och allt för endast 280kr! Letade efter solbrillor också, men hittade inga alls faktiskt, får dras med min vita stekarbrillor ett tag till som nästan gick sönder igår. Men händig (?) som man är så fixade jag att få ihop den!


Det vita linnet jag köpte, ser inte allt för fult ut på iaf :)
Tänkte ha det i träningen.


Underbar sommartröja, fast den jag köpte var gulrandig :)
ASKALAS och skön!


För första gången i mitt liv köpte jag vita skor! Också askalas!
Fast när jag satte mej på tåget ner till Göteborg satte sej en
gubbe mitt emot mej och stötte ihop med min sko. Brun fläck FTW...


Som sagt, åkte ner till Göteborg och hade det mysigt! Slottskogen, glass och TV-mys är inte att leka med. Får göras om flera gånger tycker jag, inte bara en, utan maaaassa!

Försökte lura konduktören på tåget hem också, har köpt ett tågkort som bara funkar ner till Alingsås, så på vägen till Göteborg var det inga problem, men käringa kom på mej på vägen hem, så fick betala till Alingsås. Blir toaletten från Göteborg till Alingsås hädanefter! ;)

Drar upp och solar med Robert vid Panka en stund! Måste bara äta först!

PUSSochKRAM

Peter

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGENHET!

Kära vänner, nu är det nära. Hade precis vaknat idag när jag får ett samtal. Känner inte igen numret men någon i Falköping är det. Svarar och får höra att det är Hyresbostäder som ringer, min hyresvärd! Sa ju upp min lägenhet i onsdags eller torsdags! Och de ringer redan idag. En kille har varit här och kikat på lägenheten idag, var inte hemma då men hoppas de ringer i veckan och säger att han tog den. Då blir det flytt redan i Maj ju! Längtar verkligen, vore helt underbart att få flytta redan innan sommaren! Håll tummarna allihopa :)

Ville bara säga det...

PUSSochKRAM

Peter

Guld påsk!

Vilken påsk det har varit. Kommer komma ihåg den länge, roligaste på länge!

Var på grillfest hos Daniel i torsdags. Var helnykter eftersom jag skulle jobba på fredagen. Började skittråkigt, men när alla andra bli ganska dragna så blir det roligare och roligare! Somnade på stört när jag väl kom hem runt halv tolv. Det tar på en att ha så roligt!
Jobbade på fredagen, fett med cash på långfredagen. Blir nog glatt överraskad nästa lön.

Lördagen började fint med träning på Biksborg på morgonen. Åkte hem och fixade iordning mej för att dra till Thool efter två. Började med att öla och spela kubb i Boulogner. Jag, Thool och Ivar spöade skiten ur småpojkarna med 4-0. Inte ens svårt! Drog till Emma & co och grillade runt sju. Fina vänner och god mat. Kan inte begära mycket mer. Fortsatte festen hemma hos Emma, drog vidare ut till Husaren och skakade våra skjärtar! Vaknade med nackont efter att ha fått sova i en resesäng på natten. Inte kul! Men sällskapet vart ju riktigt bra, så det får väl gå! :)

Glassade i Boulogner innan jag skulle till jobbet runt fyra. Över tjugo grader i solen betyder bara en sak, solning på balkongen med grabben på jobbet. Hur gött som helst. Minst lika gött väder idag, plus lite härligt sällskap på det. Kan bara bli som helgen varit, KUNG!


Lagfoto på förlorarna i kubb :)


SOOOOL!


Grill och gött häng. KUNG!


Fina Sandra och jag :)


PUSSochKRAM

Peter

Protein for the win!

Vaknade av mej själv runt halv nio. Börjar jag bli gubbe tro? Sandra har nog rätt! Hade jättemotivation till att ut och springa idag, fast det kände jag igår... Var inte alls sugen när jag vaknade, men tog mej allt upp ur sängen till slut och bytte om till träningskläder och tog en löptur på cirkus en halvtimma! Känns riktigt gött efteråt. Tog sen en underbar dusch, stog säkert i en kvart och bara njööööt!
Sitter nu i soffan och har precis käkat frukost som blev en proteinbaserad milkshake på mjölk, vaniljkesella, två råa ägg, banan, och bananproteinpulver, plus en halv honungsmelon vid sidan av! Riktigt gott blev det faktiskt, och bra för gymmet som jag ska till sen för att köra ett armburnpass.

Kikar på El Clasico ikväll hemma hos Thool! Goooo Barca! Men först ska jag till Hyresbostäder och säga upp min lägenhet. Någon som vill ha en etta på Bergsliden i Falköping? Snar inflyttning uppskattas så jag kan komma ut härifrån så snabbt som möjligt :)




PUSSochKRAM

Peter

Skultorpsbo, SHALALALALAAA!

Vi börjar med dagen som varit. Har nämligen varit väldigt produktiv idag! Tog en välbehövlig sovmorgon till halv elva, sen tvätt, städat iordning lite, betalat räkningar, målat lampan som jag skulle måla, åkte till gymmet och körde burnpass på både rygg och mage plus 20 minuter på löpbandet! Så nu sitter jag i soffan och är helt slut. Välbehövlig vila! För vad som kommer skall är inte riktigt lika roligt.
Ska på allvar ta tag i min träning och livsstil. Har tagit tag i den innan, men nu är det verkligen på allvar. Ingen mer pizza, inga hamburgare, inget godis, hårdare och mer träning plus lite nyttigare mat. Det är aldrig för sent för beach 2011, bara man lägger manken till! Så nu ska jag lägga manken till!

Var och kikade på en lägenhet i Skultorp idag. Helt nyrenoverad 2006, riktigt fräsch, speciellt köket och toaletten! Ingen balkong men nederplan i ett gammalt ålderdomshem! Så det är riktigt stora och fina ytor. En tvåa på 47 kvadrat som jag kommer flytta in i inom en snar framtid. Ska bara lösa det med min tre månaders uppsägning! Men det kommer alltid lösa sej! Så nu är jag, än så länge, inofficiellt Skultorpsbo! Kommer mycket närmare Skövde och det mesta som betyder mest. HELVETE VA GÖTT! Säger jag bara!

PUSSochKRAM

Peter

O'boy, vilket vackert väder!

Har haft en alldeles underbar helg i den underbara solen! Visst, det har varit lite windy, men vad gör det när man ändå har världens bästa brögäng att hänga med!

Började med att käka thai med Sebastian, Magnus och Marcus innan vi åkte och spela laserdome med deras klass. Gick inge vidare för mej, men hade en jäkla träningsvärk i vänsterlåret dagen efter, och dagen efter det och idag också...
På lördag var det feeeest! Och vilken fest det blev. Jag, Daniel, Emma och Sandra förfestade hemma hos Emma. Linda kom förbi en sväng också! Drog sen vidare ut till Bogrens där vi dansade oss svettiga! Hur skoj som helst! Efterfesten blev hemma hos Daniel där vi också däckade.
Bakispizza i Hentorp på söndagen, drog sen vidare till Nässjö för gött häng med Albin och Emma! Somnade dock ganska tidigt, var helt slut efter lördagen.. Men det var det definitivt värt!

Nästa helg kör vi på't igen! Påskafton kommer det bli riktigt jäkla röj. All in, no regrets!

Fick för övrigt lite färg idag efter att jag och Albin och A-lagarna i Nässjö suttit på en parkbänk! ;) Så nu är det sommarbrännan som är på G! Redan!


Bild från i helgen! Tack alla inblandade :)

PUSSochKRAM

Peter

Upp och ner, men mest upp...

De senaste dagarna, eller senaste veckan har det varit upp och ner, men mest rejält ner! Fast de två senaste dagarna har det gått upp mer och mer. Känns skönt att kunna säga det så tätt inpå all skit som varit. Har underbara vänner runt om mej! Tack för allt hörni <3

Har fullt upp veckan som kommer. Eller saker att göra varje dag åtminstone. Jobb imorgon, åka ner till Göteborg till min syster på tisdag, ledig onsdag men kommer säkert upp något, t ex gym med Robert, på torsdag jobbar jag, fika med en kompis på fredag, sova över hos Sebastian på fredag pga att vi ska spela korpcup på lördag! Första matchen klockan åtta, sen tre matcher varje hel timma efter det. Längtat i ett helt år efter detta. Heeelt underbart ska det bli!
Efter cupen blire utgång med goa vänner!

Söndagen bjuder på något jag också längtat efter väldigt mycket. Åker ner till Nässjö till Albin och Emma i deras nya lägenhet! Bästa tänkbara sällskap :)

Som sagt, fullt upp hela veckan! Men bara att höra av sej om ni vill hitta på något iallafall, kan försöka klämma in er någonstans. För finns det hjärterum finns det skjärterum!


Top 5 rated girls...

För alla som känner mej så vet ni också vad jag tycker om för tjejer speciellt mycket. Det ska inte vara pangbrudar, utan de ska vara sötsnygga, ha go rumpa och ganska fylliga läppar om man pratar rent utseendemässigt. Sen personlighet och sånt spelar ju också in mer till slut. Men denna topp 5-lista räknas ju bara utseende in! Räknar neråt från 5-1. Spännande va...? 


5. Tove Styrke. Riktigt sötsnygg!



4.
Kaley Couco. Känd från Big Bang Theory. Söt, så säg?
 


3.
Shakira. Those hips, maaan!



2.
Jessica Alba. Vad var det jag sa? Go rumpa och fylliga läppar. GRR!



1.
Hayden Panettiere. Vilken tjej, finast i världen. Rumpan, läpparna, sötsnygg men ändå pangbrud! She has it all!


PUSSochKRAM

Peter

Försvinner en smula varje dag...

Man träffar en alldeles underbar människa, man känner sej lyckligare och mer kär för var dag som går! Men så kommer det ett tillfälle då en kille går fram till denna självbekräftelseslukande flicka som är så ljuv och underbar och visar henne uppskattning, främst för att ligga... men den lilla söta, ljuva flickan går ändå på hans charader och det ena leder till det andra, och poff så har den otroligt kära killen blivit bedragen om och om igen! Allt för att han litade på den, utåt sätt, starka flicka som han värderade högre något annat i denna värld! Den, utåt sett, starka flickan visade sej vara oh så skör inuti, inte kapabel att uttrycka sina känslor i tal, inte heller kunna visa rent gestikulärt om något är på tok... Den sköra, men oh så underbara flickan, sårade pojken djupare än någon någonsin har gjort! Trots det vill den sårade pojken inget hellre än att ha henne, fortsätta behandla henne som en prinsessa och verkligen kämpa för det vackra som fanns mellan de, en känsla av glädje, hopp, tro och framtid. för den sårade pojken tror verkligen, om man försöker, så kan man övervinna alla hinder, det är bara själen som sätter stopp, eller ett as på krogen... Men om mm har ngt så starkt, är det värt att kämpa för, inte bara kasta bort som gårdagens tidning. Den sårade pojken är mycket väl medveten om att det som flickan gjorde var jättefel, fult, dumt, idiotiskt, egoistiskt, you name it! Men om båda parter är villiga att försöka, ge det en chans, så kanske livet blir underbart! För den man som är villig att förlåta, är också villig att blicka framåt och gå vidare! Men det betyder inte att pojken accepterar det som hänt, men är villig att de förbi det kolossala felsteg för att leva med världens annars goaste flicka! Jag har aldrig i hela mitt liv mått så här dåligt. Och de som känner mej vet att jag ändå haft ganska stora problem. Så jag vill prata, umgås med vem som helst. För pallar inte att vara ensam! Puss

I'd catch a granade for you...

Är riktigt jäkla trött idag. Inte kan det väl bero på torsdagens utgång? För då är jag klen. Men somnade nästan vid fem förut, och sånt gör jag aldrig. Kan inte sova på dagarna. Men vaknade till lika snabbt av att West Bromwich fick straff, kommentatorn var ju inte högljudd alls, neeerå!

Var duktigt och dammsugade lägenheten idag. Duktig Peter kan om han bara vill :)
Pauline är i Källby med sina föräldrar och systrar, så jag ligger bara i soffan och gör absolut ingenting. Har en liten godisskål och Svea kommer och lägger sej på magen med jämna mellanrum. Helt klart en riktigt go' lördag.

Ska fortsätta se på TV nu, men nu vet ni att jag lever! :)

Den sanna kärleken kan liknas vid en cirkel, och en cirkel har inget slut. Pauline, 3 månader på måndag <3


TRÖTTES PÖJK!
 
PUSSochKRAM

Peter

I just wanna be with you...

Mår inte alls bra idag, väldigt seg, väldigt ont i huvudet, väldigt självförvållat, men totally worth it! Var ute med grapparna buus på Bogrens igår efter FIFA-lir här. Gick inge vidare på FIFA, men vad gör man inte för sina vänner och deras självförtroende? Måste ju höja det lite ;)

Måste tipsa om en god shot, golden strike, som smakar kanel, har små guldflagor i sej och värmer gött i heeeela kroppen, från topp till tå! Den gjorde susen för resten av kvällen måste jag säga :)

Pauline var sjukt trött efter att ha inventerat från 7-19 igår, och hon var också ute med sina vänner, så vi gick hem runt ett i spöregnet. Och gentleman som jag är hade jag tagit med ett paraply som jag höll över hennes huvud hela vägen hem! Så slapp hon bli blöt, jag hade i och för sej luva så jag blev inte heller så blöt. Värre var det med mina svarta tygskor.... de är bruna idag! Men som sagt, totally worth it!

Drar till stan med Pauline och hennes syster en stund nu, får se hur mkt jag orkar.

PUSSochKRAM

Peter


RSS 2.0