Röda tråden, Öland!

När det är sommar så finns det ingen anledning att skriva blogg, man har så mycket annat för sej som är så mycket viktigare, roligare och intressantare än att sitta vid en dator och plicka på tangenterna. Men nu när jag ändå sitter här för ens gångs skull, för att Sandra sminkar sej, så kan jag ändå plicka lite onödiga bokstäver på bloggen!
Hade en riktigt kung midsommar, var nere på Öland med ett underbart gäng! Hörde att det var tolv grader och regn i Skövde, och vi hade sol och typ 20 grader! Kunde inte blivit en bättre midsommarafton! Sol och bad på lördagen och städ på söndagen i en ännu mer stekig dag! Har inte haft så kul på läääänge!
Men i helgen kör vi på samma spår igen, Öland med ett gött gäng, fast denna gången är det beachfotbollsturnering! Ska inte spela utan vara sup...porter, om ni fattar? Kommer bli minst lika kung denna helgen! Korvparty hela helgen visserligen, men vad gör det när pojkarna är de grymmaste i världen?!
Ska dra ut och käka lunch med min syster, Nellie och självklart världens bästa Sandra! Men först lite bilder från midsommarhelgen!






PUSSochKRAM

Peter

Sara Johanna Emilia Johansson Henriksson

Är stolt bror till världens bästa lillasyster som idag gick ur nian! Och vilket väder de hade dagen till ära, och vilket go avslutning det var med femmor som sjöng "Popular" i One Pieces, och tvåor och treor som sjön Olas "Feel good" i kör, och skolkören som sjöng tonsäkert och vackert! Kunde inte bli mycket bättre för lilla Sara! GRATTIS COOLING <3



De två snyggaste syskonen i den stora syskonskaran ;)

PUSSochKRAM

Peter

Hoppas du är nöööjd

Nu är Sarah här inne och pilar lite på Peter's blogg! Satte dit en ny header, och ska finslipa lite någon annan dag. Hoppas fanimej människan blir nöjd, annars vet jag inte vad jag gör. Höhö!

Klicka HÄR för att komma till min blogg! :)) /Peters coola lillasyster!

The human centipede...

Bloggen ser ut som den gör just nu, den är så att säga "under construction..."

Är sugen som fan att se "The human centipede", sägs vara filmhistoriens vidrigaste film. Dessutom är den på väg att få en uppföljare! Så någon som är sugen på att titta på den med mej? Känsliga magar uteslutes... ;)



PUSSochKRAM
Peter

RSS 2.0