Her lips, I could kiss them all day if she'd let me...

Kvällen blev ganska kul ändå! Tvingade med min syster till Donken med mej. Tog ett par strög och sjöng halsarna av oss! Dessutom så är det ett faktum nu, min syster tycker jag ser ut som en modell (I någon reklam) i min frilla! Ska jag ta det som en komplimang eller bara som någon konstig fas hon går igenom? :O Jag tar det som en komplimang, jag är snygg....

Dessutom så har jag, sen jag kom hem, gått runt och nynnat på Bruno Mars låt Just the way you are... Det är nog på väg att bli en kliché, men den passar in på mina känslor för Pauline så fruktansvärt bra! Hon är världens finaste tycker jag, and that's all that matters! <3

Aja, det var bara det, eller det var inte så lite, men ändå! :)

PUSSochKRAM

Peter

As long as you love me...

Har nu suttit hemma i en sisådär fyra timmar... själv... utan att ha någonting att göra! Trodde det skulle vara skönt att bara vara hemma. Men det är nu bevisat att jag inte kan vara själv, har så fruktansvärt tråkigt. Dessutom blir det bara tråkigare av att alla andra är upptagna och jag jobbar imorgon. Så kan ju inte göra något vettigt, eller ovettigt... Så får bli att sitta hemma, se om det finns något på någon av mina sjuttio kanaler. Kanske lägga sej tidigt? På en lördag? Näääee... Eller får se, vore mys att krypa ner under täcket med en skål godis och dricka. Eller näe, är ju trots allt själv. Så iiiiinte roligt alls. JÄKLA GNÄLL DET VAR PÅ MEJ IDAG DÅ! Men är inge kul när benen vill skutta iväg på äventyr men det inte finns något att göra!
Så godnatt och sov gott... eller något!

Men kanske kan berätta lite vad som hänt idag, hittills och troligtvis det enda... Började dagen med att kliva ifrån jobbet och åka till Södermalm i Skövde för att spöa Tymer IF med 1-0 vilket betydde andra nollan på två matcher för min del. Spelade visserligen 1-1 förra matchen men då stog jag till sjuttionde och höll nollan så långt! Så det går bra nu och foten höll hela vägen, härligt :)
Sen for jag, Mathias och Dennis till Rusta för att köpa mitt duschdraperi, blir nog fint när det väl kommer upp! Måste bara pallra mej upp till Hyresbostäder och kräva de på en duschstång!
Drog därefter hem till Monica och Per med ett par semlor, snäll som jag är! Blev dessutom klippt i håret, så nu är jag finer igen! Men jag tog inte med mej semlorna för att muta Monica att klippa mej, det har jag mina valpögon till! ;) Sen drog jag och hämtade mitt proteinpulver och mina efterlängtade handledsskydd! Så nu blire ännu mer träna av än vad det varit tidigare!

Kom på att jag har vindruvor i kylen, gotta go!!

PUSSochKRAM

Peter


And they call it puppylove...

ÄNTLIGEN är min blogg fixad! Som jag väntat... Och bra blev det också, right? :) Ljust och fint som Sara skrev i sitt fjortisinlägg här nedanför! Men TACK Sara! Du är guld värd, systra mi! <3

Har haft en lite blogglös vecka, men här är jag igen. Har nämligen haft fullt upp med viktigare saker, typ Pauline! Faktiskt den viktigaste delen i mitt liv. Och sen igår har jag dessutom haft fullt upp med min splitter nya HTC Desire HD! Var som ett barn på julafton hela dagen igår. Hämtade den vid nio, hade inte släppt den ur handen för ens vid ett då jag skulle på möte... Men den är ju sketbra (slukar dock ganska mycket batteri) och jag har två stora förälskelser i mitt liv just nu! Gissa vilka...?

 

Ska spela match, tidigt, tidigt, imorgon på Södermalms konstgräs mot Tymer. Klockan 10 närmare bestämt... Så det blir att åka med ilfart från jobbet för att samlas där klockan nio. Måste komma ihåg att plocka upp Mathias också. Icke att förglömma... Sen hade jag tänkt att köpa ett duschdraperi på rusta, hittade ett fint och ganska färgglatt där i deras reklamblad. Blir nog riktigt bra! Sen hem till Monica och Per för att hänga lite där. Sen får vi se vad kvällen bjuder på... Vet inte alls än! Jobbar ju söndag så det blir inget vilt festande som förra helgen. Har fortfarande lite, lite, lite känningar i det yttre ledbandet på höger fot. Men kan köra för fullt utan att det gör ont, inte böja den åt fel håll bara, då gör det ont.

PUSSochKRAM

Peter


NÖJD!?

TJAA! :D

Nu har jag äääntligen fixat din blogg, Peter. Nöjd? Det får du fanimej vara nu! HEHE..
Inte för att du är kung, men jag tänkte.. göra dig lite extra glad såhär på en fredagkväll. Hoppas iallafall det ser lite bättre ut iaf, ljust osådär! TAKE CARE PEOPLe / Sarah aka Peters syster!

You find my blog here; WWW.SARAHJEHENRIKSON.BLOGG.SE


Who's she, blowing kisses from the catwalk...?

Sitter, tro det eller ej, hemma hos mej just nu! Men har bara varit hemma i en timma typ! För efter fotbollsträningen igår, med min stukade fot, åkte jag hem till min sötnos och somnade så gott!

Har fortfarande inte fått min syster att göra om min blogg. Vad är felet? Är jag inte tillräckligt hård, är jag för hård, borde hon få lite smisk? Något måste ju hända iaf, annars kommer min blogg se ut såhär för alltid ju. För inte kan jag göra något åt den...

Väntar på att min vackra telefon ska komma. Beställde nämligen en HTC Desire HD i fredags. Inte missnöjd än, men då har jag inte heller hållt i den. Tror inte jag kommer bli besviken heller! Har hört mer än väl om den så atteeee... Så sen blir det att skaffa tusentals appar och bara "appa" loss!

Min stukade fot har blivit mycket bättre också. Kunde bokstavligen talat inte stödja på den i söndags, igår kunde jag inte löpa eller hoppa på träningen, och idag gör det typ bara ont när man tar på den. Så att det kan gå över så fort är härligt. Lite bra läkekött som en... ko? Så imorgon får vi se vart det har kommit, bör kunna vara med på intensivgympan!

PUSSochKRAM

Peter


With every heartbeat...

Vilken kväll igår alltså. VILKEN KVÄLL! Mår inge vidare idag faktiskt, dessutom så hittar jag inga alvedon här heller... Inte bra! Trampade snett två gånger på kort tid också när vi var på Bogrens. Så foten är ganska svullen idag och jag kan knappt stödja på det. Och jag som var sjukt sugen på att spela boll! Så blir till att sitta och vänta på att Pauline kommer hem om en och en halv timma typ!
Tänkte göra lite mat tills hon kommer hem, får se vad som finns bara :)



PARTY PARTY! Jag och Daniel :)

PUSSochKRAM

Peter

There's never a wish, better then this, when you only got a hundred years to live...

Sitter hemma hos Pauline just nu och tänker. Fäller en tår då och då. Kan inte fattar hur lycklig en människa kan göra en annan. Jag tar en dag i taget, man har ju trots allt bara 100 år att leva. Ingen idé att slösa på tiden åt massa strunt då. Och just nu känns livet mer än värt att leva pga av alla fina vänner, fotbollen, mitt fantastiska jobb och min, bara min Pauline!

Mitt hjärta slår ett extra slag varje gång jag fäster blicken på hennes ansikte, varje gång våra läppar möts, så fort jag hör hennes ljuva stämma, jaa hela tiden! Just nu spelar ingenting annat roll än att jag har henne som min.
Jag måste stanna upp ibland för att inse att detta faktiskt är sant och ingen dröm. Men som sagt, tar en dag i taget, och just nu känns livet uuuuunderbart!

Har blivit många kärleksblogginlägg den sista tiden, men nu har jag svar på Bertfjärts eviga fråga: "Är det så här att vara kär när man är liten, hur är det då att vara kär när man är stor?". Det är PRECIS så här. Så ni får stå ut! :)


Blir till att köra en utekväll idag. Drar till Thool om ett tag, ha en korvfest med lite gaming och dricka med honom och Daniel. Sen drar vi nog ut, eller inte nog, vi ska ut! Blir nog greeeejt! Men innan dess blir det gymmet om någon timme eller två, har inte vart där sen i onsdags så nu är det dags. Tråkigt att gå dit själv bara! Men ska man vara fin får man lida pin, or what? :)

Just det, har beställt en HTC Desire HD nu också. Kommer om några dagar. Just nu känns det sketbra med den, men får se när jag väl har den i handen. Men kan ju inte bli värre än den jag har nu. Inget fel på den så, bara jäkla trött på skrutten! Så det var dags för en ny telefon.

Såg "The Dark Knight" med Sebastian igår också. Inte sett den innan och den är gammal, jag vet. Men är man sen i utveckling så är man. Eeeelleeer? Men herre... min... je... vilken bra film. Heath (?) Ledger gör ju Jokern så fruktansvärt bra. Känner idag att jag vill se den igen, och det är inte ofta det händer med actionfilmer. Så definitivt sevärd för de som är ännu senare i utvecklingen än jag och inte sett den än ;)

PUSSochKRAM

Peter



Eeeh, vackert... <3

I hope you don't mind...

Måste bara skriva ut lite känslor innan jag somnar. För snart somnar jag, eller så blir det senare som alltid, men vill somna snart så att morgondagen kommer snabbare och jag blir långledig och äntligen får träffa ljuset i mitt liv!

Tittar ut genom fönstret.
Känner en doft av din tvål på min hand.
Drömmer mej bort till dej.
Till din kropp så tätt så tätt.

Att en människa kan få ens hjärta att slå extra slag.
Ett slag av kärlek.
Ett slag av drömmar.
Ett slag av framtid.

Dina fingrar emot min hud.
Mina läppar mot dina.
Kom närmre.
Din kroppsvärme får mej att hoppas.

Hör steg ifrån köket.
Hör bultandet av mitt hjärta.
Ser skuggan av något vackert.
Kom till min trygga famn.

Lever på gatan.
Tigger av folk.
Men inget spela någon roll.
Bara jag har dej.

Tre små ord.
Ord som värmer.
Att höra de från dej.
Det gör min dag.

Från och med då.
Från och med nu.
För alltid.
Finns bara du.


PUSSochKRAM

Peter


I love the way you lie...

Jag har fortfarande inte fått någon lägenhet i Skövde. Börjar tappa mitt tålamod. Vill komma nära det som betyder mest. Men får gott vänta, tyvärr...

Körde ett intensivgympapass på Friskis och Svettis igår med BIK! Koordinationen & motionen blir bara bättre och bättre! Skönt att det går framåt iallafall. Har ju dessutom börjat med kondition på allvar nu också! Senast i tisdags körde jag sjutton minuter intensivt på löpbandet och en kvart på crosstrainer. Det tycker jag är riktigt bra för att vara jag! Har undvikit allt vad löpband och konditionsträning heter! Så hurra för mej på fjortisspråk! Sen åkte jag hem till min Paowerbar för att göra och äta hemmagjord pizza! "Sara Lee, the fin part of cooking!" Blev riktigt gott faktiskt, om jag får säga det själv... Fast Pauline verkade rätt nöjd själv! :) Somnade därefter bredvid världens bästa tjej! <3
När jag vaknade och skulle till jobbet skulle jag pussa henne hejdå, men hon märkte mej knappt, utan var som en okontaktbar zombie... Men fick mina hejdåpussar iallafall, så jag var nöjd!

Vad händer i helgen då gott folk? Själv ska jag vara med Sebraut imorgon kväll! Sen på lördag blir det antingen FIFA-kväll med ett brögäng som jag klår lätt, eller lagfest om det nu blir något,ingen som tar tag i det! Vi får väl se! Något roligt blir det iallafall! Måste få pussa lite på den bästa också, annars dööööör jag!

PUSSochKRAM

Peter

The show must go on...

Glömde ju nämna en sak igår! Foppa ska ju för guds skull sluta, äntligen... Har aldrig haft någonting emot honom, han har varit riktigt grym och en av mina stora hockeyidoler! Så tro inte att jag hatar honom! Men nu har han trots allt försökt göra comeback ett antal gånger och varje gång har det gått åt pipsvängen, tyvärr... Så när jag läste det igår drog jag en lättnandes suck, för han skulle enligt mig hamnat i rullstol inom en snar framtid om han inte slutat i tid! Han skulle säkert fått en jätteskada som skulle "handikappa" honom så att säga! Sen att han ger alla fans ett jättehopp och spelar två matcher förvånansvärt bra och sen bara släpper denna bomb tycker inte jag är helt okej! Men gjort är gjort och om Colorado inte hade haft ett rekorddåligt år skulle han nog kunnat göra en mer lugn comeback istället för att ta ett så stort ansvar direkt! Det är vad jag tycker ;)

Heaven is a place on earth...

Har tjötat, och tjötat, och tjötat. Men min fjortissyster får aldrig tummen ur skjärten för att göra om min bloggdesign. Så så länge får ni stå ut med det jag har att erbjuda. Men snart så, efter en rejäl örfil så ska det nog bli omgjort. Fint och dant hoppas jag på.

Helgen har varit god. Käkade kinamat och kikade Let's Dance med världens bästa. Sov där, upp och jobba i lördags, men som man kan förstå ville jag helst av allt ligga kvar under det varma täcket med en varm Paow. Gick ut och fick, till min inte allt för stora förvåning, skrapa rutorna. Tog typ en kvart, var så fruktansvärt kallt och hårt. Jobbet gick, som alltid, alldeles perfekt!
Vaknade upp på söndagen, åkte från jobbet nästan direkt till gymmet för att ta ett löppass, men käkade lite hemma först. Första gången på ett par dagar jag var hemma i min lya! :P Inte sovit hemma sen förra torsdagen :) Men jag klagar inte, tvärtom!
Drog, direkt efter löppasset, hem till Pauline för att mysa gärnet! Fick mat och allt till och med, hon är bra hon! Sen var det dags för träningsmatch på Södermalms IP mot Södra Ryd. Höll nollan fram till 70:e minuten, då jag byttes ut i förmån för andremålvakten! Matchen slutade 1-1 efter tufft lir, kass domare och massa skräpkastning spelarna emellan! Men kul att vara igång :)
Åkte hem till Paow igen efter matchen, somnade där efter mys och Wallander-kikande! Upp och jobba idag, men var smart igårkväll och la' en handduk på framrutan, så slapp skrapa den iallafall, bara resten!

Gymma imorgon, sen kan ni väl gissa vad jag ska göra? Något jag verkligen älskar, jag ska vara med Paow ;)

Spöken och utomjordingar.

Himmel och helvete.

Men en sak är säker.

Hon gör mej lycklig.


PUSSochKRAM


Peter


We built this city on rock and roll...

Sitter hemma hos Pauline, själv med Svea, tittar på Family Guy och har precis kommit hem från ett grymt gympass med Sebbe, Tommy och Viktor. Körde armar med Sebbe först, sen Tommys killermagpass! Kommer kännas imorgon, och då är det ju jobb också. Inte allt för roligt kanske, men ska man vara fin får man lida pin som det heter :)
Blir kinamatmys och Let's Dance med Pauline ikväll. Asmys!

Försöker få min syster att uppdatera min blogglayout också, men hon får inte tummen ur och säger att det håller på att krångla. SUCK IT! Tror inte en sekund på dej, fjortis ;)

PUSSochKRAM

Peter

Life is a mystery...

Förlåt för min bloggtorka... Men har varit med Paow sen i torsdags, förutom ett par timmar på lördagen då jag faktiskt skrev blogg, men annars har jag haft bättre saker för mej!

Vi har haft tacomys, melodifestivalmys med mysmat, söndagsmys och måndagsslömys! Allmänt mys alltså! Kände efter gårdagens träning med knattarna först och sen med Börna att jag inte ville sova själv igårnatt, så jag frågade Paow om jag kunde sova där, och självklart ville hon det. Jag menar, vem kan tacka nej? ;) Men det fick jag f*n för imorse, det hade ju vart storm på natten och ett par centimeter moddig snö hade lagt sej på vägen så fick inte bli racing in till Falköping för att jobba, nejnej! Snigelfart var ämnet för dagen, och så även på jobbet! Men inte blir jobbet sämre gjort för det, bara i en segare fart. Var så med alla på jobbet idag kände jag! Så ligger i sängen nu, ska sova.

Imorgon blir det till att först åka med bilen till bilriktningen, sen på eftermiddagen in till Skövde för att första gå in till Elgiganten för att kolla på en HTC Desire HD, som jag velat fram och tillbaka! Men ska klämma på den, smeka den ömt, sniffa den bakom örat och kyssa den på halsen imorgon och se om den är något att ha. Sen ska jag till gymmet för ett armpass tänkte jag efterföljt av ett intensivgympapass på Friskis och Svettis med fotbollen! Sen ska jag hämta upp min Paowerbar, solstråle, stjärna, kärt barn har många namn, och åka hem till mej för att sova där! Återigen, myyyyyyyys!

Som sagt, HTC Desire HD. Har tröttnat på min mobil för typ ett halvår sen men har inte fått tummen ur att skaffa en ny, men imorgon kanske blir den stora dagen. För jaa, det är en stor dag för mej. Men jag skaffar den inte för att jag behöver den så mycket tror jag inte, men för att överkompensera för det lilla jag har. EEEELLEEEER?


Behöver raka mej...  


PUSSochKRAM

Peter


See you later alligator...

Har precis ätit lite, innan dess tog jag ett ångande bad med badkarsmusik och bara drömde mej bort.. bort till Skövde och den goaste sängen där! Life's goooood!

Kom inte upp ur sängen för ens tjugo i ett igår, läääängesen jag låg kvar så länge. Men hade ju faktiskt varit uppe och kört stackars Paow till vårdcentralen på morgonen också. Så sov kanske inte så många fler timmar, men låg kvar väldigt länge!
Tacomys och Let's Dance blev det sen på kvällen hos Paulines föräldrar och Nellie.
Nu sitter jag och väntar på att klockan slår tre så att jag kan åka tillbaka in till Skövde för att vara med världens bästa. Sen ikväll ska vi käka och kika på Melodifestivalen med gott sällskap, om Albin blir fräschare! Annars blir det mat och Melodifestivalen själv med Pauline. Och det är ju inte heeelt fel det heller :)

PUSSochKRAM

Peter

Popeye, the sailor man, tuuut tuuut...

Ni vet Karl-Alfred, han med de bepansrade överarmarna. Eller iallafall när han äter spenat, han som har Betty Boop efter sej, eller är det tvärtom? Jaa, ni vet iallafall... Forskare har kommit fram till att han inte är helt overklig, för de har forskat fram att spenat är den bästa grönsaken vid muskeluppbyggnad. 250gram/dag ska ge en utmärkt träningseffekt.
Testade det idag, men verkade äckligt att äta enbart det så tog det på mina ägg- och majonnäsmackor. Och tro det eller ej, men det smakade faktiskt ganska gott. Men fick inte plats med 250gram på två mackor, så var tvungen att ta resten, typ 100 gram, på tallrik vid sidan av... Smakade gräs, och inte den bra sorten ;). Spyet var uppe i halsgropen och jag tvingade i mej det. Får se hur jag gör i framtiden, men det kommer nog inte slå igenom som en träningshit 2011 förutspår jag... Men varsågod och testa, kanske ger stor effekt ;)

PUSSochKRAM

Peter

I belive I can fly...

Kör samma rubrik som Paow kände jag, för vill bara flyga till henne och måste skriva ut mina känslor, mina känslor jag har för henne! Går inte en sekund utan att hon är i mina tankar, går inte en dag utan att jag vill vara nära henne. Vissa kan tycka att det gått väldigt fort fram, men jag säger bara att känns det rätt så känns det rätt.
Men jag håller med, det har gått fort, känns som vi känt varandra fleeera månader, känns så underbart att ha henne i min famn, känns så underbart att få henne att skratta och se hennes söta smilgropar som kommer fram vid minsta leende. Har en känsla i kroppen som är alldeles underbar, som fjärilar i magen. Pirrar i kroppen när jag hör hennes röst smeka ut ömma ord, händerna skakar när jag får ta runt hennes midja, doftkörtlarna går som vilda när jag känner doften från hennes hår, jag blir helt tokig när hon säger "Sötnos", jag hoppar upp och ner när vi bestämmer att vi ska träffas, jag lyser upp som en sol när hon äntligen öppnar dörren och jag får kliva in i hennes varma famn! Denna människa är helt underbar, finns hur mycket som helst att säga om henne, men jag stoppar där och visar henne nästa gång vi ses istället, för tycker om henne såååå mycket!
Jag har henne nu, och det är allt som betyder något, för hon gör mig lycklig upp över mina öron, över hela min kropp.

Detta känns helt rätt!

Pauline (Karam-)Ellen Hildingsson, du är bääääst!

PUSSochKRAM

 

Peter


More then a feeling...

Hade en underbar dag med min Paowerbar igår. Var nere på A6 och shoppade loss, eller hon iaf! HAHA! Jag fick med mej en del bra saker från IKEA, bl.a. en servis och bestick, välbehövligt så att säga! Hittade en sketsnygg klocka på rea också, supernöjd! Glömde den dock hos Pauline imorse.
Åkte direkt till Börnaisen efter att vi vart i Jönköping. Åkte i en timma med knattarna, och Pauline har fått ett nytt smeknamn bland alla tusen söta smeknamn, nämligen Paroline. Kanske inte smeknamn, men Ida kunde inte uttala hennes namn iaf. Så sött!
Sen, eftersom jag körde alldeles för hårt mot Niklas för att försöka hålla jämna steg med honom, fick jag duscha! Blev som ett blötdjur... Sen drog vi till Emelie, Paulines syster, och firade hennes 24-årsdag. En riktigt rolig kväll, tyckte jag! Spöade skiten ur de andra på Qube bara, inte ens svårt ;)
Sov över hos Pauline som somnade i famnen på mig, hur mysigt som helst, blir alldeles varm i kroppen av tanken om henne!
Dags att gå ner till tvätten, senare blir det gymmet med Bossen!

PUSSochKRAM

Peter

RSS 2.0