For a moment like this...

Cruisar runt i min nya fina bil! Älskar den, älskar med den, älskar på den.
Hämtade den igår och OJ (!!) vilken skillnad det är på den och den förra jag hade. Går inte ens att beskriva, komforten, farten, lyxen! ALLT är mycket bättre. Så är sjukt nöjd som han i den där resebolagsreklamen som spyr över sin kompis. Så sjukt nöjd är jag!

Lördagen var hur bra som helst, tack Daniel, Emil, Linus och Joakim som förgyllde den, och så klart min alldeles egen Paow som jag träffade inne på Boggan och dansade loss med <3

Blir till att åka runt på en lång biltur ensam imorgon tänkte jag, bara åka från jobbet, hem till Paow och duscha sen åka ut och bara njuta! Hoppas det är fint väder så man kan ta sej en glass eller något på vägen!


Min pingla! :)

PUSSochKRAM

Peter


What's in your heeeead...?

Nyduschad, backslicket är fixat, skjortan på, luktar gott, chipsen är framme och snart ska jag hämta ett gött gäng! Vad kan det betyda? Jo paaarty! På tok för längesen nu! Så ikväll blir det åka av, rajtan-tajtan, hoola badoola och allt vad det innebär med all-in!

Köpt ny bil gott folk. En röd SAAB 95 -04 kombi. Toknöjd än så länge, inte hämtat den än, kommer göra det i nästa vecka! Men nu slipper jag åka runt i skruttiga Fården. Gött för mej, skönt för Paow som bara klagar på den, vilket är befogat, för den är kaaass! Så nu finns det inget att klaga på, bara att njuta! :)

Men som sagt, ska ha det sköj ikväll/natt! Hoppas ni får det skoj också! :)

PUSSochKRAM

Peter


She's so beautiful, and I tell her every day...

God mat och gott sällskap har varit huvudsaken denna helg. Först i fredags blev jag bjuden på inlindad kyckling som det står i ett av mina förra inlägg, på kvällen blev det tacos och igårkväll käkade jag och Paow hasselbackspotatis, skinksnitzel och bearnaisesås följt av limemarinerade jordgubbar och chokladmousse! Hur gött som helst måste jag säga. Sen idag ska vi till Paows mamma på kalas, så där blir det också något gott att äta. Låter faaaajnt!

Har grymt skön träningsvärk i mina axlar idag. Körde själv på gymmet igår och tyckte att jag pressade mej hårdare än någonsin. Det går bara mer och mer framåt! Yeaaah!
Idag blir det som sagt kalas, men innan dess ska jag spela körpenfotboll! En timma hinner jag vara med, så då får jag köra dubbelt så hårt mot vad jag brukar! Bara att ge gärnet, eller vad säger ni? :)

Baraför att jag har världens snyggaste tjej...



PUSSochKRAM

Peter

Vart bor du lilla råtta...?

Skulle ju lagt upp bild på vad jag fick för uuuunderbart god mat av Paow igår. Blev inte så, för när man är med henne flyger tiden iväg och helt plötsligt är klockan halv ett på natten! Men nu kommer det en bild på det idag istället!

Men nehee! Nu gick det inte att lägga upp bilder heller. Stööööör mej! När jag väl får tummen ur för att göra något ambitiöst så vill tekniken på 2000-talet inte lyda mina order... Blir så trött på't! Går att ladda upp andra bilder, men den bilden vägrar att komma ur skalet... Då får det komma upp en bild när blogg.se har ändrat sej och är beredd att samarbeta!
Kan ju säga vad det var iallafall: Baconinlindad kyckling med soltorkade tomater och fetaost, bulgurris, tzatsiki och en god ruccolasallad! Yummie in the tummy!

Drar iväg till gymmet om en stund, måste bara äta något innan, sen ska jag hämta min goding på jobbet! Får se vad som händer ikväll, den som lever får se! Men en sak är säker, jag kommer spendera den med världens bästa människa. Inte lika förtjust i hennes idé om körslaget bara, får väl testa det en gång och se om det är något att kika på... Om man aldrig har testat får man aldrig veta you know!

Måste ju dock lägga upp en bild så att det inte bara blir massa text. Varsågod...



PUSSochKRAM

Peter

Riddar Cato suddar ut varenda spår av vilsenhet, tills vi bor i varsitt tvättmedelspaket...

Ligger, som så många gånger innan, i Paows säng! Kom precis hem till henne och hon lagar mat till oss. Men det är hemligt, så jag vet inte vad det är. Men luktar lite bacon tror jag, kan inte riktigt specificera det... Men det kan ju inte bli annat än gott när Hon med stort H är i farten :) Älskar överraskningar och hemligheter, så det är spännande vad det blir. Återkommer kanske med vad det blev till slut. Fast nu är jag säker på att det är bacon, för Svea kom in och hoppade upp i sängen, strök sej emot mej och då kände jag bacondoften på henne! HAHA!




PUSSochKRAM

Peter

FUCK!

Hade precis skrivit ett långt inlägg, eller inte superlångt, men så långt att jag inte orkar skriva om det. Men så cpar datorn och allt försvinner...
Så får skriva vad som hände igår i korthet:

Hämtade Sarah på hennes skola efter hon slutat.
Åkte in till Skövde för att gå på stan.
Hittade inget på Commerce.
Träffade på Paow på Åhlens.
Gick emot allt vad jag står för nu för tiden och åt på McDonalds...
Åkte till Elins esplanad.
Hittade en långärmad tröja med överlappande kragar, ett par byxor och två par skor.
Köpte även ett par skor till Sarah, snäll som jag är. Eller så var det 3 för 2. Men det behöver inte betyda att jag inte är snäll...

Sjukt skönt väder ute nu. Hade på mej min nya vårjacka för första gången hela dagen igår. Var till och med ganska skönt på kvällen när det svartnat. Bara den förgrymmande snön kan försvinna någon gång nu också så blir jag en ännu gladare pajk, TACK!

Ligger i sängen hos Paow som precis har gett sej av till jobbet, borde gå upp och göra lite nytta nu, men jag ligger nog kvar en stund till...

PUSSochKRAM

Peter


Baraför att vi är så vackra...


I get knocked down, but I get up again...

Känner mej schteeeel idag alltså. Spelade ju fotboll med körpen igår, det första som händer är att jag trycker till Sebastian schysst men han blir så taggad i den situationen att han i en annan situation strax efter flyger efter mej. Jag står på ett ben just i det ögonblick han ger mej en tryckare i sidan och jag bokstavligt talat flyger iväg mot väggen där jag flyger in i en pelare med, som tur är, röven först. Får dödsont, reser mej som den man jag är och spelar vidare. En stund senare får jag en lårkaka av Mikael efter en situation där han sätter knät i låret på mej. Får även ett par fötter sparkandes på mina smalben så har ett par blåmärken där idag. Det sista som händer är att jag, oavsiktligt, manglar ner Tommy bakifrån sidan om man säger så. Så idag fick han knapra alvedon!

Jäkla kul med fotboll, men det är en farlig sport! Råkade dessutom fastna med foten på något konstigt sätt så att ovandelen av foten (vet inte vad som sitter där mer än ben) fick sej en stöt som gjorde svaaajnont! Men idag är det bra, men schtel som sagt!

Tog en mysig kväll med världens mysigaste tjej till det sämsta avsnittet av Solsidan hittills, dessutom var det ingen Wallander så det fick bli livesändningen av Big Brother!

Skövde med Sarah, min lillasyster imorgon, som ska få träffa Pauline för första gången! Spännande :3

Blev för övrigt sjukt sugen på att åka till Bodaborg! Hänger ni på?

PUSSochKRAM

Peter


Don't ever want us to be over...

Ligger i Paows säng, strax dags att åka ut till Skultorp och umgås med hennes familj :)

Åkte direkt hit imorse efter att jag vänt hemma och duschat efter jobbet. Åkte och handlade lite saker som behövdes till Sconesbakningen som jag gjorde åt min plutt som fortfarande låg i sängen när jag kom. Bjöd henne på frukost på sängen som jag, som sagt, bakade! Blev väldigt lyckat tycker jag! Nybakta scones med marmelad och ost är muuuums! Te på det dessutom!

Var ju på lager hundrafemtiosju i onsdags med Paow och Sebraut. Klarade oss helt oskadda trots det lilla ovädret. Tur vi var två bra chaufförer och Paow med! Moahaha!
Skulle handla en jacka och brallor. Men kom hem med en bäbisblå luvtröja och en skämttröja där Lucky Luke blivit skjuten av sin egen skugga, "Unlucky Luke" så att säga. Lite dålig utdelning mot vad jag hade tänkt. Men på torsdagen drog jag och Paow in till stan i Skövde där jag hittade ett par byxor på Cubus och en vårjacka på HM! Inte en sån jacka jag velat ha men den var billig och fin så den fick det bli. Bilder kommer senare när jag orkar.

Nu tjatar Paow om att vi ska åka. Dags att dra med andra ord :)

PUSSochKRAM

Peter

Hey soul sister...

Imorgon blir det Lager 157 med ett gött häng! Sebastian, Tommy, Magnus och min kära Pauline! Har sökt efter en jacka ett tag nu men inte hittat någon. Så jag hoppas att jag hittar det jag söker när jag "söker bortom det jag ser" so to speak...

Det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Och det är just så jag vill ha det. Hänger med goa människor, spelar min fotboll (är förövrigt megastel efter en hel helg med fotboll...), jobbar mitt jobb och bara lever livet!

Juste, fotboll jaa! Efter lördagens kickoff spelade jag ju match på söndagen. Höll nollan för tredje matchen i rad! Inte illa pinkat av en dromedar med tre pucklar som spottar i motvind. Eeeelleer? Vann tillställningen med 3-0 mot Tidan som förövrigt var så seriösa att de inte ens hade en enhetlig matchdräkt. De hade två 14 och två 10 till exempel. Seriöst? Knappast!
Sen drog jag hem till Sebastian innan vi drog till Stenstorpshallen och spelade två timmar boll där också. Var oerhört taggad hela tiden, men allt gick emot mej så det blev några hårda ord rätt ut i luften. Ilska kallas sånt!
Igår så spelade jag också boll, först med knattarna en timma mellan fem & sex! Halv åtta var det träning med Börna i Ulvåker, där jag nu märker att det blivit så varmt att jag inte behöver underställströja på mej då denna blev pisseblöt efter träningen! Eller under träningen i och för sej, men det var efter träningen som jag märkte det... :o
Så idag har jag varit stel som en ko, speciellt i benen... Men det är schööönt!



Rooooooadtrip!

PUSSochKRAM

Peter


Why so serious...?

Har haft en väldigt bra dag idag. Kick off med fotbollen, Jim Thuresson var där och pratade för SISU idrottsutbildarna. Sen match på det, satt på bänken och såg oss förlora med 3-1 efter två självmål. Blev gott käk när vi kom tillbaka till Biksborg dock. Alltid gott med O'learysmat! Åt inte allt för mkt, trots att jag skulle velat det. För skulle in till Skövde och Harry's för att fira Emma och käka god mat med fint sällskap. Och tur var väl det att det var fint sällskap, för att behöva vänta på maten i en och en halv timma är fanimej skandalöst. Som tur var, efter att jag fått klaga lite, så fick vi efterrätterna gratis! Annars hade det blivit springnota :P

Ligger nu i sängen hos Paow, ensam... Hon är ute och jag ska upp tidigt imorgon för att spela match i Tibro. Tio börjar den, halv nio äre samling i Skövde. Så godnatt och sov gott!

PUSSochKRAM

Peter

Oh my God, you're such a beautiful surprise girl...

Vill bara skrika ut i världen vad jag känner. Dessa känslor jag har inom mej är helt sjuka. Vart jag än går är det fåglar som kvittrar, solen lyser, människor som ler! Det går helt enkelt att förklara det som The Moniker gör: "Oh my God! You're such a beautiful surprise girl..." För varje dag förvånar du mej hur glad du kan göra mej genom att bara vara du, dina underbara läppar, dina strålande ögon, ditt charmiga leende och din kärleksfulla famn! I'm in looooove!

PUSSochKRAM

Peter

Take me to the candyshop...

NU vet jag vad som händer i helgen. Fick konfimerat av min tränare nu att jag ska vara med på båda matcherna. En på bänken och en ståendes i mål. Så blir inget av de tre alternativen nedan... Inget skaka rompa, inget Lager157. Men det går fler tåg, så det blir good ändå, till slut...

PUSSochKRAM

Peter


'Cause this is my life...

Hört att någon klagar på att jag skriver för lite inlägg! Men alla kan inte skriva 8-9 inlägg per dag! ;)

Satt och kikade på Uppdrag Granskning precis... Vilka as det finns egentligen. En man som utger sej för att vara läkare och som lockar kunder ner till Polen för att få billigare operationer. Men det blir verkligen inte billigare, de får betala det med sina liv, so to speak... Alla som hade varit med om denne "läkare" och som hade opererats nere i Polen hade blivit misskötta, utelämnade i sin sal utan övervakning, inte utskrivna utan bara utskickade och så vidare... En som hade haft så ont så hon hade spytt över sej själv och hade fått ligga i det i flera timmar för att hon inte kunde röra sej pga smärtan! Och det värsta av allt, en kvinna som skulle göra en bröstförstoring som hade, efter operationen, fått hjärtstillestånd så länge att hon nu, 6 månader efter, var som en grönsak rätt ut sagt. Hon hade inget tal, kunde inte kommunicera med varken mimik eller rörelser, satt i rullstol och bara stirrade. ALLT för en jäkla bröstoperation...
Hennes man lever idag i ett ingemansland av känslor där han å ena sidan tror att hon kommer bli bra igen, men å andra sidan fattar att det inte finns något att göra! Fatta hur sorgligt det är, och fatta hur jävla arg man blir på människor som har samvete till att göra såna här saker! Allt för att tjäna lite pengar. Nackskott på'n bara...

Nu till något ännu sorgligare, mitt liv ;) Nee då!
Imorgon blire fika med Johanna, gymmet, sen hem till hjärtat mitt och mysa!

Helgen bjuder på en del saker, fullspäckad! Men är inte riktigt bestämt hur uppläget blir än...
Finns två eller tre alternativa helgplaneringar:

1. Fredagen tillbringas med Pauline fram tills kvällen då jag ska antasta Albin i NHL! Lördagen tillbringas på Biksborg för kickoff med Börna, match klockan två mot Lerdala. Fortsatt kickoff på Biksborg efter det med lite käk. Sen in till Skövde igen för att fira Emma med gott käk, så får inte äta för mycket på Biksborg. Sen kanske vidare ut för att skaka rooompa. Söndagen ska då spenderas med gött häng i Gällstad och Lager157 följt av fotboll och mys med hjärtat!

 

2. Antasta Albin i NHL! Ingen match på lördagen utan kikar på istället. Kickoff med Börna. Käk för att fira Emma men ingen utgång. Ingen Gällstad utan match och fotboll med grabbarna plus mys på kvällen med hjärtat.

3. Antasta Albin i NHL! Ingen match på lördagen utan kikar på istället. Kickoff med Börna. Käk för att fira Emma plus att skaka rooompa. Ingen match söndag, Gällstad med gött häng, fotboll med grabbarna plus mys på kvällen med hjärtat.

Alltså, tre olika alternativ. Själv föredrar jag alternativ ett. Men de andra två funkar också, dock inte lika motiverande! :)
Blev ett låååååångt inlägg, men så äre ibland. Take it or leave it!

PUSSochKRAM

Peter


RSS 2.0