Come, break me down, bury me, bury me...

Fest igår! Michael Jackson-tema på Boggan! Hade riktigt roligt faktiskt, skakade loss min rumpa. Om ni hittar den kan ni gärna skicka den i ett meeeegapaket genom DHL till mej! Tappade rösten en stund också, märkte detta när jag skulle beställa mat på Kebabhouse, för hade varit tyst hela vägen dit. Tur att maten är magisk där så att rösten kom tillbaka, nästan iallafall! Somnade runt fyra tror jag, bredvid den bäääästa människan i världen. Vaknade väldigt seg dock, mådde inte dåligt, men kroppen orkade inte med att röra på sej typ! Men efter en härlig dusch kom jag äntligen igång, käkade lite och åkte hem till Falköping för att dra och jobba klockan tre. Har gått på halvfart hela dagen, men älskar mitt jobb så mkt att jag njuter av att gå runt och plocka tillsammans med världens bästa arbetskamrat :)

Såg förresten en alldeles fantastisk kompis (läs klantig), som blev ivägdragen av polizeien igår... För oss utomstående är det roligt, men inte alltid lika kul för den drabbade, som tur var hade han inte gjort ngt olagligt, uppförde sej bara som en alkoholpåverkad isbjörn med skridskor! Att man inte kan dricka lagom mycket, eller vad säger du ? ;) Moahaha!

Sitter nu och tittar på Sofias änglar innan Solsidan! Som jag längtat efter i en heeel vecka! Imorgon drar jag och Pauline till IKEA på en mysutflykt! Sen träna knattarna på isen i Börna följt av kalas hos Emelie! KVALITETSDAG med andra ord!

 

PUSSochKRAM

Peter


Somewhere over the rainbow...

Ligger i sängen på jobbet, precis avslutat mitt samtal, efter mkt om och men, med Pauline! Borde vara dags att sova nu men måste bara skriva lite, lite, lite blogg innan.

Är förbannat mör i mage och bröst idag. Goaste ställena att träna så här dagen efter, känns wunderbart!
Imorgon blir det att dra in till "Did they push" och festa, Michael Jackson-tema på Boggan, blir nog bra. Har ju trots allt fint sällskap med mej :) Så SHAKE THAT ASS FÖR SEAN BANAN!

PUSSochKRAM

Peter


We are the youth of the nation...

Hade en superdag igår! Åkte till Pauline, bara där blev dagen toppen! Gick på stan en stund, sen på kvällen drog vi och käkade mat först sen till bion och tittade på "Love and other drugs", fin, rolig och tänkvärd film! Sov över hos henne och innan vi gick och la oss var Pauline osäker på när hon började men ganska säker på att hon började nio! Vi somnade tätt intill varandra, jag vaknade tio i åtta av ett ståhej från Paulines sida knackandes på min axel och sa att hon började ÅTTA! Tio minuter på att köra henne till jobbet, då hon inte ens var klar med allt fix! Men hon kom i tid, allt tack vare racerföraren! Eller inte! Körde lagligt, så polisanmäl mej inte, snäääälla? :P Tur att hon har mej ibland alltså, vad skulle hon göra annars? :O

Har haft en fullsmockad dag sen dess, åkte hem och sov hos Paow en stund till, duschade, drog till stan och köpte lite köksgrejor, träffade sötnosen en stund på hennes jobb också! Sen åkte jag hem, plockade in alla grejorna, åkte vidare till assistansenheten och hade APT! Fick reda på att jag kommer få en ny arbetskamrat eftersom att Petter "Svikaren" slutar! Som tur är, är det en kille igen! Så att det inte är allt för många kvinnor, inget emot de, men är alltid roligt med lite manligt sällskap i arbetsgruppen! FY VA GAY DET LÄT! Men ni fattar ;)
Åkte och hämtade lilla Sara, käkade på Gondolino! Alltid trevligt :) Blev fika efter det med Per och Monica som äntligen fick titta på min snygga lägenhet! Blev gymmet med Robert och Oscar efter det, bröst/mage stog på schemat! Känns alltid lika skönt efter det passet, blir alldeles mör i överkroppen! Nu sitter jag äntligen i soffan och slappar innan det blir sängdags...

PUSSochKRAM

Peter


She comes to speak to me, I freeze immediatly...

Vaknade efter tio imorse, kikade på telefonen och såg att jag fått ett sms från en riktigt fin människa tjugo i ett inatt. Öppnade smset, började läsa, fick en klump i halsen, började få tårar i ögonen, fick ett stoooort leende på läpparna! Och efter att jag läst det kunde jag inte hålla tillbaka glädjetårarna! Vilken förklaring på en annan människas känslor jag fick, kan knappt tro att du är sann! Känner mej så lycklig med dej Pauline! Can't stop thinkin' about you <3

Ska snart äta lite frukost, klockan tolv på dagen, sen ska jag chilla lite innan jag drar in till Skövde för att käka och gå på bio med den bästa! Love and other drugs blir det idag, hoppas på att den är bra, fast det spelar kanske inte så stor roll så länge man har ett bra sällskap med sej :) Vill helst av allt bara in dit nu men den som väntar på ngt gott väntar... ALLTID för länge!

PUSSochKRAM

Peter

Go on and close the curtains, 'cause all we need, is candle light...

Sitter i soffan, hemma, precis plockat iordning och städat, utan Pauline! Inte varit ifrån henne många timmar, men saknar henne ändå jättemkt!

Ska nog sitta i soffan hela dagen, eller upp och laga mat och så också, men ni fattar! Sen klockan fem ska jag till gymmet med Robert, tänkte kanske köra bröst, mage idag! På tiden :) Sen efter det ska jag in och jobba ett par timmar! Blir en lugn kväll på jobbet med TV-mys och handboll!

Var på isen i Börna och åkte med knattarna igår, startade en fight med Niklas "Berget" Solsjö, fick näääästan ner honom! Supernöjd och jag vet att jag skryter, men inte alla gånger man får ner honom i lä. Ni borde testa så får ni se vad jag menar! Sen drog jag till träningen med fotbollen i Ulvåker, gick riktigt bra igår! Körde en del kondition och fys, håller jämna steg med ngr av de bättre faktiskt! Så jag är nöjd :) Skönt att veta att träningen ger resultat! Drog hem till Pauline efteråt och la mej i sängen och somnade bredvid den jag tycker om mest!

PUSSochKRAM

Peter

You are my fire, the one desire...

Jaa! Jag lyssnar på BSB, till och med använder förkortningen! Men är man kär så är man, då passar deras smörmusik alldeles utmärkt att lyssna på! You should try it! :)

Sitter i Paulines soffa och har en jättemysig katt på magen, lilla söta Svea! Gosigare får man leta efter! Paow är på jobbet, åkte hem till henne efter två inatt då hon hade varit ute på fest. Myste ner mej i sängen och somnade så gott bredvid henne! Mår som bäst med henne :)
Drar iväg om en timma, hämtar Tommy och Mathias för att sedan sticka vidare till Stenstorp för att lira lite boll, och som alltid göra kaoz med de allihopa!

Dags att fortsätta titta på Sveriges Mästerkock och se Per Morberg totalsåga de stackars "kockarna"! Alltid lika roligt med sådana program!

PUSSochKRAM

Peter

So let's do it like they do on the Discovery Channel...

Har träningsvärk i biceps och triceps idag! Tyckte inte jag körde så hårt igår, men det lönar sej ändå! Så skönt med träningsvärk, det är den bästa värken there is så att säga! Kom in på gymmet gratis i Falköping igår, trots att jag kom dit själv utan Robert! Han brukar stämpla in sej innan mej så att min bild försvinner med en gång. Men igår var han för bakis, lat, kass, sämst, kalla det vad ni vill, så han ville/kunde inte följa med! Så då stack jag dit själv och var rädd som ett får i en vargflock. Det roliga var att det satt två personer vid datorn, men de var inte uppmärksamma på den! Jag stämplade in som vanligt, antog att de såg datorn eftersom att åtminstone en av de var vänd mot den, jag stannade till med hjärtat i halsgropen, men märkte att ingen sa något! Så då smög jag upp till omklädningsrummet! Eller hur låter det dramatiskt, det handlar om typ 20kr, men tycker ändå det är spännande! Då vet ni hur spännande saker som händer i mitt liv om detta gör mej uppspelt ;)
Körde 1500 meter intensiv rodd, perfekt uppvärmning innan ett styrkepass! Är så glad över vad jag uträttar med vikterna nu också, ökar heeela tiden! Så passa er guys, ingen idé att hoppa på någon jag känner! För då får ni med mig att göra ;) Eeeeller?

Var med Per och Monica på handbolls-VM i Skövde idag. Egypten - Japan och Sydkorea - Algeriet spelade! Första matchen var varken spännande eller välspelad, men när Sydkorea kom in i bilden blev allt mkt bättre. Vilka tekniker, vilka snabba små speedy gonzales! De spelade om 12-16 plats visserligen, men de gav allt och det var sketkul att se! 23-23 efter full tid och megaspänning på slutet då Sydkorea gjorde 23-22 med 12 sekunder kvar. Algeriet tar avkastet, rusar fram och slänger iväg ett lågt skott som Chang Woo i Sydkoreas mål är på men den studsar upp och rullar sakta, sakta in i mål med 4 sekunder kvar! Snacka om spänning! Gick visserligen innan förlängningen satte igång, för ville hem och se Sveriges match, vilket jag gjorde med Robert! Pizza, handboll med svensk vinst och mitt sällskap, vad mer kan han begära? Ain't I'm right?

Myser nu i soffan till Harold och Kumar! LOOOOVELY in high pitch!

PUSSochKRAM

Peter

And I'm starting to loose controooool...

Sitter i soffan, tittar på antikdeckarna, har precis tagit ett långt bad med badkarsmusik! Var hemma hos Monica och Per förut och klippte mej hos min gratisfrisör! Blev riktigt nöjd!
Försöker komma på vad som ska hända ikväll, något ska hända, men vad? Det får jag vänta med tills ikväll :)

Har nu skrivit blogg i säkert över en vecka i rad vilket har lett till bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva... Men lägger upp lite bilder på min snygga frisyr ;)





Dessutom så kan det faktiskt vara vackert i Falsketan, iallafall när solen är på väg upp!




PUSSochKRAM

Peter

Jag ska älska i leran och på bajjamajjan ska jag skita ut alla mina bekymmer...

Tänk att en mening om Hultsfredfestivalen på jobbet kan få Ugglas låt att fastna på huvudet en heeel dag! Skulle inte förvåna mej om den sitter fast på hjärnhinnan imorgon heller! Om inte så blir jag väl påmind om den! Men det var en av de bästa arbetsdagarna jag haft idag, hade väääldigt roligt må jag säga :) Så nu ligger jag i sängen och ska strax sluta min små gröna, vackra, alldeles underbara ögon. Eeeller?

Imorgon startar min långledighet, ledig en hel vecka! Förtjänt? Njaa, men fasiken så göööött! Så då blir det gymmet med Robert efter att jag kommit hem och slappat i min sköna, nya fotölj!

Var på Friskis och Svettis igår med fotbollen, försäsongsträning! Körde ett intensivgympapass, trodde jag skulle dö! Femtio minuter av intensiv gympa, utan paus, full fart, omotoriskt som en babian på lina, inspelade på film och död som blomma i öknen. Måste ha sett väääldigt roligt ut! Blir en bra film på årsfesten sen! Men gött att ha kommit igång med den träningen iaf, imorgon kör jag som sagt gymmet med Robert! Underbart äre! Sen får vi se vad som händer på kvällen, dra ihop ett gäng, spela lite, dricka lite, ha det allmänt gött!? Låter som en idé :)

Nu äre officiellt också, hon är MIN bara MIN! Pauline :)

PUSSochKRAM

Peter


Jag har famlat i mörker men i dej fann jag ljuset...

2:a inlägget på samma dag, det måste vara något slags rekord! Blev inte att jag var med min syster heller, hon mådde inge vidare! Så åkte för att hitta en säng- och fondlampa! Hittade till slut en sänglampa, eller mer golvlampa, på en second hand-affär, där jag också hittade en väldigt go och snygg fotölj. Finns bilder på min vackra inköp längre ner. Att man kan hitta så bra och fräscha saker på en second hand, det är verkligen underskattat! :)
Behövde bara berätta det, och att DU är fantastisk, tycker om dej jättemkt :)


Den goa fotöljen, perfekt TV-spelsfotölj :)


Guldlampan till sängen. Perfekt för mej :)

PUSSochKRAM

Peter

Vad har Jan i sin ficka... (?)

Var ju som sagt och tittade på lägenhet i Skultorp igår. Men fick aldrig komma in för när jag kom dit ringde jag hyresvärden men då säger han att han redan lovat bort den till någon annan! TROTS ATT JAG VAR DEN FÖRSTA SOM RINGDE OCH DEN FÖRSTA SOM SKULLE KOLLA PÅ DEN! Så jag blev förbannad och la på i örat på honom, borde ha skällt ut honom. Men skit samma! Får leta vidare, så fasens typiskt bara!

Sov hos min Pauline inatt också, hade det suuuupermys! :) Tänkte att när jag ändå var i Skövde när hon skulle till jobbet så kunde jag gymma där också, men när jag skulle byta om märkte jag att jag inte hade några shorts med mej! Så det var bara att vända och åka hem, tur att jag ska in till Friskis och Svettis med fotbollen idag och köra ett pass, annars hade jag dött av träningsabstinens!
Hoppar in i duschen nu och hämtar min syster sen!


PUSSochKRAM

Peter

If you need to crash, then crash and burn, you're not alone...

Sitter och tittar på reprisen av Idrottsgalan 2011: "Bandy är bara för vänsterhänta och sängvätare, så Niklas och Peter Jihde har nog delat våta sängkläder många gånger..." Niklas Wikegård är nog den mest klockrena kommentator i svensk historia! Finns inte en stund man inte roas av honom. Nu ryser jag när jag ser Anja Pärson ta bronsmedalj i superkombinationen efter att ha störtat mot en säker framtidsförstörare bara dagen innan. Rysligt läskigt och härligt!

Ska åka och titta på lägenhet i Skultorp idag. Det är inte Skövde, men måste komma ifrån Flatköping och närmare Skövde! Och närmare Skövde än Skultorp går ju knappast att komma. En tvåa, 3700:- inkl. el! Hoppas på att den är fräsch (Kanske bara behöver tapetseras om) och att jag får den, ingen annan som hade kikat på den eller hört av sej om den så hoppas, hoppas, hoppas! Håll tummarna för min skull!

Har sorterat 10000 bilder nu också! Så nu är det ordning och reda i mina mappar! Skönt det :)

Några bilder på min fina lägenhet också! Rätt nöjd, eller vad tycker ni? Och så kanske jag flyttar snart :O





PUSSochKRAM

Peter

We are the champions, of the world...

Vilken arbetsdag! Skönt att det händer lite annorlunda saker också :) Men skönt att den äntligen är över, bara att sova nu. Pjuuuh!

Imorgon ska jag göra KAOZ med alla på fotbollen. Verkligen KAOZ! Efter det kommer HON äntligen hem! ÄNTLIGEN! Så då blire en överraskning som romantiska Peter har fixat! Everybody who loves it say wooop wooop!
Väldigt kort inlägg idag, men har inte mycket mer att berätta än att jag är glad och KAOZ!

PUSSochKRAM

Peter


I want you to do me with a tommy gun...

Har haft en riktigt bra dag. Vaknade efter elva, låg och drog mej i sängen och smsade med PAOW till ett någon gång. Gick upp och käka innan Robert kom och hämtade mej då vi drog till gymmet och körde ett gött rygg-, axlarpass! Det kommer definitivt kännas i axlarna imorgon, vilket är bra gött! Sen drog jag och hämtade min syster och hennes flickvän på tågstationen. Gjorde, tro det eller ej, mat åt de! Tycker jag är ganska duktig ändå! Nu sitter jag här och tar det chill själv framför Let's Dance innan jobbet imorgon! Känns som jag tagit igen mej rent fysiskt, för är inte alls lika trött nu. Skönt som attan! Så imorgon blir det som sagt jobb! Ingen jobbig arbetsdag precis, ska ligga i vita rummet på eftermiddagen! Och det inte är inte alla förunnat på sin arbetstid! Vet att ni är avundsjuka på mej, men det kan ni ha era as ;)
Ska stressa till Stenstorp på söndag och stå i kiosken på BIK-cupen med Mathias! Blir fint det, skönt att ha saker att göra hela tiden!

Fick lägga bud på lägenheten idag också, blir tyvärr inte att jag tar den troligtvis. La ett bud på 205 000 men så la de andra som jag budade mot ett bud på 210 lax, så mer har jag inte råd med tyvärr. Fick låna 215 lax på banken, då hade jag haft till mina 3 månaders uppsägningstid men nu har jag inte det och det är en jäkla chanstagning att flytta och hoppas på att det flyttar in någon redan denna månaden i den lägenheten jag bor i nu och inte ha en större marginal än den jag får rent ekonomiskt isf! Dessutom har jag inte allt för bråttom heller, har ju trots allt en fin lägenhet nu. Men vill verkligen flytta till Skövde och från Falköping! Men har visat intresse på ett par andra lägenheter som jag hoppas på :) Måste komma närmare allt som betyder något! Men det kommer, det vet jag :)

Dags att fortsätta titta på Let's Dance och vänta på samtal :)

PUSSochKRAM

Peter

En tuff brud i lyxförpackning...

Det är precis vad jag har! Värsta grymma tjejen, värsta Pillan Wiberg i skidbacken (Nu iaf, inte i början av veckan :P), numera kallad Mörten också!

Ska strax dra och träna fjuutboll i GD-hallen. Hårt golv och grejer, så får se hur det går, men det är oerhört kul :) Tagit värsta slappardagen idag för första gången på 21 år typ, så det var jag definitivt värd! Men måste ju göra något också så får bli träning som sagt. Sen kanske jag drar till Sebraut och kickar hans ass i NHL -11. Typ som i början på veckan ;)
Ledig imorgon, jobb lördag och sen är det en fullproppad söndag som gäller. 8.30-13.00 ska jag och Mathias stå i kiosken på BIK-cupen, klockan tre spelar vi fjuutboll i Stenstorpsskolan, efter det snor jag med mej Albin hem och spelar NHL, Emma följer troligtvis med också : ) Sen ska jag äääääntligen hämta Paow i Skövde då hon kommer hem från Åre! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ EFTERLÄNGTAD!

PUSSochKRAM

Peter


Don't slow down, we're gonna crash...

Har en alldeles underbar känsla i kroppen! En känsla av uppskattning, glädje och hopp!

Vart och tittat på lägenheten idag! Den är PERFEKT! Får lägga bud på fredag, var ett par andra som hade kikat på den också och säljarna var inte där så blir svårt att få den med ett bud, men får hoppas på det bästa! Vill verkligen ha den, men annars är det bara att söka vidare! :)

Var på gymmet idag som verkligen börjar ge resultat. Lång väg kvar, men känns bra. Körde biceps/triceps idag och kommer ha en förjäkla träningsvärk imorgon. Kör på och pushar mej själv som aldrig förr, för Robert är ju ingen bra pushare ; )

Tvättid imorgon, så dags att sova nu. Fick mitt samtal med PAOW idag iaf, så jag är nöjd :)

PUSSochKRAM

Peter

Look at you know, you're like the fourth of july...

Hårt jobb idag! Känns att jag haft en hel del att göra och tänka på det senaste! Nu när det börjar lägga sej så blir jag skittrött istället. Så har gått som en zombie på jobbet idag, som tur är, är det inget stressigt jobb men jag är fortfarande så duktig att jag har koll på allt jag gör! Blir fint att komma hem imorgon till min nytapetserade lägenhet och slappa innan gymmet med Robert.

Är partysugen också. Men jobbar på lördag så kan inte bli något i helgen tyvärr... Nästa helg någon? Kanske drar ner till Nässjö istället om det finns folk som vill ha mej dit om de inte är här, Emma och Albin alltså? :O Drar med mej ett gäng och köra HÅÅÅÅRT! Sugen som en ko på grönbete..

Saknar dej Paowerbar, kom hem nu på en gång..

Now here's the sun, come to dry the rain. Warm my shoulders and relieve my pain...

Nu är mitt liv verkligen på en ny sida, en oskriven sida som jag kommer fylla ut med fina saker och fina människor! Finns för mycket skit i världen, bättre att koncentrera sej på det fina här medans man fortfarande lever...

Idag var målaren här och skulle tapetsera klockan halv åtta på morgonen! Han hann bli klar med storarummet och matplatsen! Bara hallen kvar, sen är det klart imorgon! Jobbar imorgon så slipper vara hemma när han håller på! Blev riktigt bra faktiskt! Trodde det skulle bli för mkt, men icke sa Nicke! Jäkligt bra jobbat av målaren också faktiskt! Men det som är lite knepigt nu är att jag idag tittade på en bostadsrätt i Skövde. Ska gå på visning på onsdag! Hoppas jag får den, så mkt närmare till allt och alla därifrån! Bara jobbet som är i Falköping, och det vet ju alla att jag bara behöver pendla 7 gånger i månaden! Så det är chill on the grill!

Jobb imorgon och sakna ihjäl mej på dej människa! Sluta vara så långt bort :)

PUSSochKRAM

Peter

And don't think that you will be left on the shelf...

Måste få förklara mej, för vet att du läser min blogg vare sej du vill eller inte. För och främst måste jag säga att du MÅSTE läsa detta utan några tankar alls i huvudet, utan bara som en bok. Vet att det kan vara svårt, men du MÅSTE! Annars kommer du inte förstå alls...

Du säger att du känner dej sårad? Du lyssnar på alla runt om dej som också läser allt jag skriver men som inte lyssnar på mej! Du kanske borde tänka om och lyssna på det jag har att säga och inte det jag skriver. Klart jag skriver ut allt bra som händer i mitt liv, som sagt, jag fokuserar på det! Har sagt det tusen gånger till dej. Jag vill inte skriva ut allt som hänt mellan oss, det har jag pratat med de som jag vill ska veta, hela internet behöver inte veta det. Men nu kommer de få en liten inblick iaf...
Jag mår jättebra med den tjej jag träffat, men det betyder inte att jag inte mår dåligt över hur det gick för oss.. Jag skriver bara inte ut det på bloggen eller Facebook. Söker inte den uppmärksamheten från någon annan än de jag vill!

Men samtidigt, du träffar en kille, HAN som du var otrogen med dessutom. Är det då fel att jag skriver nu att det är du som varit värst? Förstår att du kan bli sårad över vad jag skrivit, men det har inte varit med flit. Utan jag har som sagt skrivit det jag tycker är bra i mitt liv utan en tanke på att såra dej.. Men du har sårat mej nått så fruktansvärt, men jag har försökt gå vidare ifrån det. Mår fortfarande dåligt över vårat uppbrott, men har verkligen älskat dej till 10000 procent hela tiden när vi varit tillsammans. Tro inget annat!

Så nästa gång du blir sur över något du tror jag gjort, tänk då på detta och förstå att jag vill inte att du ska må dåligt över något, bara att vi har två olika liv nu och jag tänker leva mitt liv som jag vill och bara umgås med folk som gör mej gott.. Sen om vi träffas någon gång mer, vet jag inte. Men jag mår bra nu i det sällskap jag är i med mina vänner och den tjej jag träffat. Men du måste förstå att jag har aldrig, och tänker aldrig såra dej med flit! Hoppas du förstår vad jag menar och har läst hela inlägget utan en enda tanke i huvudet, och SJÄLV!

Ha det bra och tänk bara goda tankar. Kram Peter

Där ute finns en värld av långa nätter...

Kom hem från en väldigt speciell person för 50 minuter sedan ungefär! En person som jag trivs väldigt bra med, en person som får mej att må bra, en person som bara gör mej allmänt lycklig och tar bort alla bekymmer med en kram! Det är min PAOWerbar!

Började dagen med att åka hem till lägenheten, hämta kläder till KM och sedan dra till Per och Monica för att snika frukost :) Sen var det dags för KM, mötte Kinnarp/Slutarp, Falköping United och Åsarp/Trädet! Förlorade alla matcher ganska klart men jag tyckte själv jag var en av lagets bättre spelare, fick mycket skott på mej men är svårt att hålla ihop hela laget ;) Sen tog jag med mej Mathias hem och spöade honom i FIFA TVÅ (!) gånger, vilket aldrig har hänt innan. Hoppade runt och skröt gaaaanska rejält. Efter det drog jag hem till min PAOWerbar och hade det bara allmänt bra resten av kvällen! Tack för att du är du, känns väääldigt bra redan nu! :*

Hade förresten historiens värsta biltur till Skövde idag också. Först var jag nära på att köra upp i en söndagsåkares röv på 80-vägen, nära att köra på en lastbil som står tvärs över vägen, fick väjja för båda två! Sen när jag kom ut på 100-vägen så körde jag om en bil, tänkte precis "om jag får vattenplaning så ska man släppa allt och försöka styra så lite som möjligt kommer jag ihåg". Bara 50meter efter åker jag in i världens vattenpöl och får hjärtat i halsgropen! Men grym som jag är kom jag ur vattenpölen och överlevde Flumride! ;)

Nee nu får det bli sängen, lägga allt ont åt sidan och inrikta sej på allt gott som finns i livet! Är väldigt glad just nu.

PUSSochKRAM

Peter

Jag har famlat i mörker men i dej fann jag ljuset...

Hade en väldigt bra kväll igår med ännu bättre sällskap! Synd bara att det finns människor som mer än gärna vill förstöra för andra...
Var iallafall ute i Skövde, först förfest hos Elina, sen ut till Boggan, dit jag gled med mina blankslipade skor! Var lite osäkert vart jag skulle sova men till slut hade jag fyra olika alternativ till sovplats och valde den bästa av de fyra alternativen! Somnade inte för ens fem typ, gick upp runt nio för att åka hem och börja med tvätten! Är såååå jäkla trött idag men det är det helt klart värt! Fick ju till och med Albinplutten att börja dansa lite, jag hoppade mest runt och var allmänt cool ;)

Ikväll blir det mat med trevligt sällskap, ser fram emot det väääldigt mycket! Dessutom börjar ju Let's Dance ikväll så blir till att skaka rumpa lite tror jag! ;) Men innan dess ska jag ner till tvätten och plocka upp den när den väl är klar!

Var förresten produktiv på stan idag också, blev inhandlat, hör och häpna, en klocka! Skitsnygg om ni frågar mej. Sen fick jag även inhandlat en lila skjorta och en dragkedjetröja, mkt snyggt!

P o K

Peter

Jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor...

2011, starten på något bättre och mitt typ nittotolfte försök att skriva blogg kontinuerligt! Önska mej lycka till!

Har gått isär med Carolina som de flesta vet. Kändes piss i början men nu efter ett tag så har jag tänkt och älskar att bo i egen lägenhet utan någon att förpliktiga sej till, eller bry sej om. Bara mej själv! Konstigt nog har jag träffat massa nya vänner den sista tiden också, plus en jättebra människa :) Har det jättebra nu och är gladare än jag varit på ett par månader :), skönt att dåliga saker kan leda till något bra!

Köpte äntligen en tv-bänk häromdagen så nu står den där, så majestätiskt, framme vid min nya 42" tv som hänger på väggen med två maffiga högtalare på varsin sida! Så nu är storarummet nästan klart, bara lite fönsterprydnader, överkast till sängen och nytt soffbord som behövs! Sen är jag mer än nöjd, jag är superduperjättenöjd :)
Måste skaffa köksbord och inreda min matplats också. Men inte denna veckan. För på måndag kommer målarn och ska tapetsera om i storarummet, hallen och matplatsen! Hallen och matplatsen går ihop med samma tapeter men funderar på att ta andra tapeter i matplatsen så att det blir en uppdelning i och med att det inte finns någon sådan nu! Ska till Hyresbostäder imorgon och välja tapeter, om jag orkar! För ska ut på fest idag i goda vänners lag :) Men om det är någon som har ett fint köksbord, helst runt med ett par stolar, till salu så får ni gärna höra av er!

Ser nu på King Kong, ska snart åka in till Skövde. Hoppas bussen kommer fram i kaoset. Snart dags att klippa snökaozets tong tycker jag! Så trött på skiten!





P o K

Peter

RSS 2.0